torstai 25. huhtikuuta 2013

Alkaako valtamediakin pikkuhiljaa heräilemään?

Kuva Iltalehti / AP
Viranomaisten rivit rakoilevat. Olihan se jo kaikilla epäilyksissä, ettei Tsarnajevilla ollut asetta kiinniottohetkellä, tai edes ennen sitä.

Iltalehti uutisoi New York Timesin sekä AP:n saaneen tiedon nimettömiltä viranomaislähteiltä ja onkin nyt selvityksen alla, että minkä takia poliisit avasivat tulen nuorta 19-vuotiasta poikaa vastaan.

Uutislinkki tästä.

Vielä on siis ehkä toivoa suomalaisella lehdistöllä!

Kommentit tulivat poliisin riveistä. Kyseiset poliisit haluavat pysyä nimettöminä koska heillä ei ole valtuuksia kommentoida käynnissä olevia tutkimuksia.
Vaan tuskimpa mitään kunnollisia tutkimuksia on käynnissä, sillä kongressi tuntuu tahtovan pojan kuolleeksi mahdollisimman pian. Tunnustus riittää ja luetut syytteet ovat niin leväperäisiä, ettei näitä ei-puolueettomissa tutkimuksissa paljastuneita seikkoja mitä luultavimmin oteta edes huomioon. Pelkkä painekattilan räjäyttäminen kotipihalla riittää tuomioon.

Hyvä myös huomata, että poliisin riveistä kuuluu viimein tietoja. Se merkitsee sitä, että ihmisiä sieläkin vielä ollaan.

"Päähän, niskaan, jalkoihin ja käteen haavoittunut Tsarnajev--" siinä on ollut jo halu päästää poika päiviltä.

Mielenkiintoista, miten Iltalehti julkaisee samoja kuvia, jotka ovat jo yli viikon verran olleet nähtävissä tämän blogin kautta.

Tehkää päätelmänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti