perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pitkä viikko takana.

Olen saanut suuren määrän kuvia, joita en vielä tässä vaiheessa ala analysoimaan sen kummemmin. Ensi viikolla uudet kujeet, kuten sanotaan. Tämä viikko on tehty triplatahtia koska alla on ollut koulu, työt ja Bostonin uutisvirtojen analyysi sekä sen kirjoittaminen tänne ylös.

Sen verran kuitenkin, että tiedot New Yorkin pommisuunnitelmista tulivat viranomaisien tietoon ennen Miranda-oikeuksien lukemista syytetylle, joten näiden paikkansapitävyyttä sopii kyseenalaistaa.

Eilen tosiaan viranomaisten mukaan Tsarnajev olisi sanonut, että he olivat veljensä kanssa olleet menossa New Yorkiin "juhlimaan". Tämä on kuitenkin jostain syystä käännetty suomeksikin pommitussuunnitelmaksi.

Emmehän paisuttele asioita saadaksemme lisäoikeutusta teoillemme, emmehän?


Verkkouutisten kommenttipalstalla olikin joku kehunut ja toivonut minun liittyvän tiiviimminkin kansalaismedian osatuottajaksi. Sanon tähän vain, että tämä ei ole minusta kiinni. Kirjoittelen minkä ehdin, mutta on lukijoista kiinni se, tuleeko blogi näkyville vai ei (tämän voi myös tulkita ehdotukseksi jakaa blogia).

Itse en pahemmin ehdi kaikkea kerralla tehdä, joten mitä enemmän lukijoita, sitä paremmin tiedon jakaminen tapahtuu. Haluan vielä tähän väliin täsmentää, että tässä blogissa olevan päätelmät ovat vain omia huomioitani asioista. Toistaalta on hyvä, jos tässä samalla saan silmiä avattua.

Mutta niinkuin aiemmin sanoin, nyt alkaa viikonlopun vietto ja ensi maanantaina kerron tarkemmin tästä melkein 500mt kokoisesta kansiosta joka koostuu Bostonin pommitukseen liittyvästä kuvamateriaalista.

Siihen asti toivotan hyvät viikonloput itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti